Α. Τριανταφυλλίδης κατά ΝΔ: Επέλεξαν το ρόλο του Χαιρέκακου Τσιλιαδόρου της Ιστορίας – ΒΙΝΤΕΟ

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

«Έλεγαν: Δεν θα βγούμε από το μνημόνιο, 21 Αυγούστου βγήκαμε από το μνημόνιο. Έλεγαν: Θα έρθει 4ο μνημόνιο, θα κοπούν οι συντάξεις, δεν κόπηκαν οι συντάξεις. Εκνευρίσαμε τον κ. Χατζηδάκη που χτυπιόταν μπροστά στον κ. Μοσκοβισί και του έλεγε “Μα πώς θα γίνει; Δεν θα κόψεις τις συντάξεις; Εμείς πώς θα φτιάξουμε πρόγραμμα στη Νέα Δημοκρατία;», ανέφερε μεταξύ των άλλων ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο, στον τηλεοπτικό σταθμό “OPEN”.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση προς την Νέα Δημοκρατία τονίζοντας ότι: «Προκαλεί θλίψη. Η μεγάλη παράταξη, που έχει ανάγκη ο τόπος, της πεφωτισμένης δεξιάς, της ευρωπαϊκής μετριοπαθούς δεξιάς, έχει καταλήξει-καταντήσει να είναι με αυτούς που έμπλεξε τους ακροδεξιούς του ΛΑΟΣ, ένας χαιρέκακος τσιλιαδόρος της ιστορίας. Περιμένει στη γωνία να μη γίνει η συμφωνία Εκκλησίας-Πολιτείας, να μη υλοποιηθεί η συμφωνία των Πρεσπών, να μη βγούμε στις αγορές, να μη γίνουν επενδύσεις για να πανηγυρίσει την αποτυχία. Εμείς μαζί με τον ελληνικό λαό θα τους διαψεύσουμε».

Αναφερόμενος στις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας ο κ.Τριανταφυλλίδης επεσήμανε: «Ο Διάλογος συνεχίζεται. Οι 10.000 ιερείς, όπως πληρώνονταν, όπως είχαν τις ασφαλιστικές τους εισφορές, έτσι και τώρα δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν. Αυτό που κάνουμε εμείς οι «αναρχοκομμουνιστές» και δεν το έκαναν οι λάτρεις της ελεύθερης οικονομίας, είναι η ενεργοποίηση του Ταμείου Αξιοποίησης της Εκκλησιαστικής περιουσίας, από τις προσόδους του οποίου σε βάθος χρόνου θα πληρώνονται οι ιερείς, οι οποίοι δεν πρέπει να νιώθουν καμία ανασφάλεια».

 

Δείτε το βίντεο:

Μοιραστείτε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Περισσότερα Άρθρα

Αποχωρεί από το ΚΙΝΑΛ η ΔΗΜΑΡ

Aπόφαση αποχώρησης από το Κίνημα Αλλαγής έλαβε χθες η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ έπειτα από ψηφοφορία με 11 μέλη υπέρ και 5 κατά

Δ. Παπαδημούλης: “Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη κοιτάει μπροστά και αφορά στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία”

Συνέντευξη του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, φιλοξενεί το «Ευρωπαϊκό Προοδευτικό Φόρουμ», για

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πρόσφατα Άρθρα