Δημήτρης Σαραβάκος: Προεκλογικό πυροτέχνημα του Τατούλη η δημιουργία διοικητηρίων στην Πελοπόννησο

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ως προεκλογικό πυροτέχνημα χαρακτηρίζει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Σαραβάκος τη συζήτηση που είχε ο Πέτρος Τατούλης με τον Πρόεδρο του Ταμείου Δανείων και Παρακαταθηκών Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη για τη δημιουργία σύγχρονων διοικητηρίων στις πρωτεύουσες των νομών της Περιφέρειας.

«Η δημιουργία διοικητηρίων θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ο κ. Τατούλης θυμήθηκε το θέμα τώρα, λίγους μόλις μήνες πριν από τη λήξη της δεύτερης θητείας του. Πρόκειται καθαρά για μια απαράδεκτη κίνηση εντυπωσιασμού, που γίνεται μόνο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους. Πού ήταν τόσα χρόνια ο κ. Τατούλης; Γιατί δεν ενδιαφέρθηκε για το θέμα; Τώρα το θυμήθηκε;» αναφέρει ο Δημήτρης Σαραβάκος που θεωρεί ότι μια τέτοια κίνηση προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης υπενθυμίζει ότι την εποχή που ήταν Νομάρχης Αργολίδας, πριν από δύο και πλέον δεκαετίες, είχε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία για τη δημιουργία διοικητηρίου για τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αργολίδας. Είχε βρεθεί οικόπεδο περίπου 10 στρεμμάτων που ανήκε στο Υπουργείο Οικονομικών στην περιοχή του Αγίου Αναστασίου στο Ναύπλιο, είχε συνταχθεί προμελέτη για τη δημιουργία του η οποία εγκρίθηκε από τον τότε Υπουργό Προεδρίας Ιωάννη Ποττάκη, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε καθώς άλλαξε η διοίκηση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Το οικόπεδο τελικά παραχωρήθηκε σε ιδιώτες για την κατασκευή οικιών.

Μοιραστείτε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Περισσότερα Άρθρα

Αποχωρεί από το ΚΙΝΑΛ η ΔΗΜΑΡ

Aπόφαση αποχώρησης από το Κίνημα Αλλαγής έλαβε χθες η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ έπειτα από ψηφοφορία με 11 μέλη υπέρ και 5 κατά

Δ. Παπαδημούλης: “Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη κοιτάει μπροστά και αφορά στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία”

Συνέντευξη του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, φιλοξενεί το «Ευρωπαϊκό Προοδευτικό Φόρουμ», για

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πρόσφατα Άρθρα